Business
Support

Heeft u behoefte aan specialistische kennis? Of draait uw bedrijf op automatische piloot en bent u op zoek naar verfrissende inzichten om weer te groeien? Als kennisintensieve organisatie kunnen wij u hierbij helpen. Wij stellen onze kennis en ervaring ter beschikking. Vaak zijn wij als adviseur al bij uw onderneming betrokken, waardoor wij kordaat en met minimale tijdbesteding kunnen ondersteunen. We noemen onszelf niet voor niets trusted advisor

Functioneel management

Wij helpen ondernemingen bij procesverbeteringen, het verkrijgen van inzicht in de organisatie en de implementatie van verandertrajecten. In veel gevallen fungeren wij als extra paar ogen. Wij kijken kritisch mee en zorgen ervoor dat het management haar focus behoudt op de zaken waarin zij excelleren. 

Dit brengen wij in praktijk op de volgende manieren:

  • Managementbegeleiding: we zetten het management in haar kracht en bouwen samen aan de toekomst voor uw onderneming. Samen maken we keuzes en excelleren we op de implementatie; 
  • Toezicht: we vervullen rollen in de STAK, raad van advies (of toezicht) en raad van commissarissen vanuit een hands-on benadering;
  • Financieel support:het tijdelijk versterken van uw financiële afdeling om inzichten te verbeteren, veranderingen door te voeren of kennis over te dragen.

De juiste persoon op de juiste plek

Bent u op zoek naar specialistische kennis om veranderingen binnen uw organisatie te realiseren? Veranderingen vergen veel van bestuurders en managers. Daardoor kan het noodzakelijk zijn om voor een bepaalde periode extra kracht in te schakelen. Onze adviseurs kunnen helpen door (tijdelijk) aanvullende capaciteit en nieuwe competenties in te brengen.

Wij geloven dat diepgaande specialistische expertise de randvoorwaarde is om in relatief korte tijd het verschil te maken. Wij vullen de bestaande kennis binnen uw organisatie aan met onze expertise. Wij houden ervan het probleem bij de kop te pakken en op te lossen.

Op deze manier komt de organisatie in beweging, ontstaat nieuw perspectief en komen veranderingen daadwerkelijk tot stand.

De implementatie van verandertrajecten vraagt om financiële, organisatorische en strategische kennis. BBN beschikt over brede kennis en ervaring op deze gebieden, waardoor wij verschillende rollen kunnen vervullen tijdens verandertrajecten. Altijd vanuit een gedrevenheid om het implementatietraject succesvol af te ronden en zo bij te dragen aan de verbetering van uw onderneming.

Expert op financieel, operationeel en strategisch gebied.