Jeroen Overing

Partner

Jeroen is ingenieur, bedrijfskundige, Valuator en de eerste gecertificeerde turnaround manager van Nederland. Jeroen heeft lang internationaal gewerkt in eindverantwoordelijke posities in de productie van bouwmaterialen. Daarna heeft hij met zijn eigen investeringsmaatschappij bedrijven overgenomen, doorgestart, rendabel gemaakt en verkocht. Vanuit die positie is hij steeds meer door Banken en de Ondernemingskamer gevraagd om zijn expertise ook voor mede-ondernemers in te zetten. Dit doet hij als bestuurder, interim manager en commissaris.
Je kan zien dat hij uit een echte ondernemersfamilie komt en zijn gehele carrière al in ondernemingen actief is. Strategisch sterk en borrelend van de ideeën/mogelijkheden om de onderneming waar hij bij betrokken is, (nog) beter te laten draaien. Dit doet hij met rust en overtuiging en gaat net zo lang door totdat de gewenste resultaten er komen.

Het kan altijd beter. De ondernemer kent de markt, ik heb ervaring in diverse branches en weet aan welke knoppen je moet draaien om in een bedrijf resultaat te maken of te verbeteren. Ik heb het ook makkelijker want ik kijk van buiten naar binnen en zie de zaken die de ondernemer niet meer ziet omdat hij al binnen zit. Samen, als team, realiseren we de “improvement”.