Machiel van den Hoogen gestart bij BBN

Mogen we jullie even voorstellen aan Machiel van den Hoogen, onze nieuwe consultant? Machiel zal de komende tijd met alle expertises binnen BBN in aanmerking komen, van insolventiebegeleiding tot verkoop van een onderneming. Deze uitdagende situaties zijn niet nieuw voor Machiel, want als ex-bankier en ondernemer heeft hij al eerder voor hete vuren gestaan. 

Door zijn bancaire achtergrond weet Machiel hoe het is om bedrijven in uitdagende situaties te herstructureren. Daarnaast heeft hij een aantal jaren in Zuid-Amerika gewoond waar hij een hostelformule heeft opgezet en uitgebouwd door andere hostels over te nemen. Deze combinatie maakt dat Machiel goed kan schakelen tussen verschillende systemen en culturen. Van cijfers naar mensen, van processen naar de ondernemer. 

Machiel kijkt er naar uit om ondernemers te adviseren in een uitdagende situatie. Door overzicht te scheppen en duidelijke doelen te (her)definiƫren hoopt hij samen met de stakeholders een strategie uit te werken die bijdraagt aan de groei van de onderneming.

Welkom bij het team Machiel!

Like dit artikel?

Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin