BBN adviseert bij verkoop Brabant Installatie Techniek aan DWT Groep

BBN heeft Brabant Installatie Techniek geadviseerd bij de overname door DWT Groep. Brabant Installatie Techniek houdt zich bezig met het aanleggen van duurzame installaties in woningbouw-, utiliteits- en transformatieprojecten in zuid en west Nederland. Met deze overname is het nu onderdeel geworden van de DWT Groep, waardoor een toekomstbestendig bedrijf ontstaat. 

Strategische zet voor de toekomst

De overname door DWT Groep was strategisch aantrekkelijk om ontwikkelingen op het goed van verduurzaming en digitalisering te realiseren. De bouw- en installatiebranche zijn continu in beweging. Door mee te liften op de ontwikkelingen van DWT Groep en de krachten te bundelen, kan de onderneming hier beter op inspelen. De overname geeft Brabant Installatie Techniek de mogelijkheid om de prefabricage van installatieonderlenen en het technisch beheer van installaties verder uit te breiden. 

BBN Corporate Finance 

Als organisatieadviesbureau richt BBN zich op het adviseren en ondersteunen van MKB-ondernemingen bij groei- en continuïteitsvraagstukken alsook fusies en overnames. Jan van der Maale en Martin Kuiper hebben Brabant Installatie Techniek ondersteund tijdens het overnametraject. 

Like dit artikel?

Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin